19 септември, 2005

Преглед на най-смахнатите :)

  • Историчката е изключително философски настроена и постоянно обяснява как нейния "вътрешен хаос" трябва да бъде компенсиран от нашия "външен ред". :)

  • Химичката е параноичка, която си мисли, че цялото училище е против нея. И гледаш ли още от началото се заядоха с нея - в сряда по нейната програма има първи час при нас, след това два прозореца /тоест свободни часове/ и влиза в четвърти час. и как може това да не бъде променето, било си чиста проява не неуважение, защото на нея не й е удобно така - иска да си поспи, как така ще я викат на работа толкова рано! и е категорична, че като сме първа смяна няма да става в 6 и да идва в най-големия студ на училище, за да кара първи час и след това чак четвърти. в този ден ще се кара свободен, докато някой не измисли нещо. но тя повече няма да повдига въпроса, защото всичките й колеги са се наговорили против нея. конспирация от всякъде. :)
  • Литературката пък е на мнение, че Пейо Яворов може да бъде наречен гений, за разлика от Вазов, който хич не го бивало в романите. :)

  • Госпожата ми по немски все още не си довършва изреченията. Казва едното до половината и започва второто. :)

  • Математичката добре е тренирала гласа си, но за нейна изненада вече сме с пластмасова дограма и вече не й е така лесно да разлюлее прозорците докато крещи истерично. :)

3 Comments:

Anonymous Анонимен said...

Теб ти е смешно ама и аз мисля, че Ботев наистина не го бива в романите.

8:50 сл.об.  
Blogger katt said...

мм, за Вазов ставаше въпрос...
а Ботев тъй или иначе е писал само стихчета и разни публицистики :)

3:50 сл.об.  
Anonymous Анонимен said...

Пропусна 1 случай ,

в училището ви има един човек който търси недостатъците в другите и им се присмива без да се вижда колко пари струва, хммм кой ли е тои?

нека ти кажа недосатъка които видях в теб , много си глупава а се мислиш за мн умна , и тъпото е че дори не го осъзнаваш (може би го подозираш дълбоко с себе си ) ;)

4:15 сл.об.  

Публикуване на коментар

<< Home