07 юли, 2005

Фотосесия

От доста време с една приятелка /Елито/ обмисляхме да се запишем лятото да работим на някакви промоции - да обикаляме улиците и да раздаваме някакви рекламни листчета, така и така нямаме ангажименти цяло лято и само ще мързелуваме /което не че звучи лошо, но бездействието в огромни количества не ми се нрави много много/. И вчера си купихме един вестник с обяви и измежду многото за сервитьорки и бармани имаше точно такава каквато ни трябва - "фирма незнам си коя търси момичета за промоции". Като се обадихме ни казаха да отидем в офиса да се запишем и да носим снимка, на която сме в цял ръст. Всичко ок, но нито аз нито Елито имахме снимка баш пък в цял ръст. Всъщност, няма лошо ;) И без това от доста време си мислехме, че трябва да си направим някоя фотосесия :) Събрахме от вкъщи една голяма чанта с дрехи, взехме фотоапарата на татко и отидохме в Елито /а тяхната тераса е много голяма и пълна с цветя - идеално място/ :) Подбрахме си и някои нейни дрехи, струпахме всичко на купчинки на леглото - дънки, тениски, поли, потничета и т.н :) И се почна голямо преобличане и снимане :) Беше много забавно, ама и уморително :) Ето и някои от моите снимчици :









3 Comments:

Anonymous Анонимен said...

много снимки! ;) бая сте сменяли тоалети като гледам :))) хубави са станали ама май качеството на снимките не сте го уцелили много..ама нищо де ;)

11:22 сл.об.  
Blogger zbrox said...

anima, mnogo si prilichate, obache. vse edno ste sestri :) heh :)

11:47 сл.об.  
Blogger Теодора Стефчева said...

Еми всичко много добре ама не ви ли е страх малко че има опасност да са измамници от тази фирма..Изглежда много странно..Снимка в цял ръст...Нали уж само ще раздавате брушурки..?!?

4:48 сл.об.  

Публикуване на коментар

<< Home